• facebook
  • linkedin
  • linkedin

Actueel

 

Review gemeente Rucphen

Geschreven op

“De inzet van Ilona Vink als beleidsmedewerker jeugd is ons goed bevallen” meldt Jos de Mooij, afdelingsmanager maatschappelijke ontwikkeling bij d...

 

Go Healthy in Waalwijk

Geschreven op

JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) is een netwerk van gemeenten, bedrijven en maatschappelijke organisaties die samen streven naar een maatschappij,...

 

Nieuw Toerisme- en Recreatiebeleid in Brunssum

Geschreven op

Oonagh van Leeuwen is sinds januari 2022 namens Flexkwaliteit actief als interim-beleidsmedewerker toerisme en recreatie bij de gemeente Brunssum.

 

Review Gemeente Heumen

Geschreven op

Anke van Eijken is afdelingshoofd Sociale Leefbaarheid bij de gemeente Heumen. Eind 2021 was zij op zoek naar een tijdelijke beleidsmedewerker soci...

 

"Lintjesregen" en "Oranjezon"

Geschreven op

De koning geeft vandaag een koninklijk schouderklopje aan iemand die iets bijzonders heeft gedaan voor de Nederlandse samenleving.

 

Prettige Pasen

Geschreven op

Familie, vrienden en plezier. Geniet met elkaar van de paasdagen! Het team van Flexkwaliteit wenst jullie een fijn Paasweekend.

 

Wereld Back-up dag 31 maart

Geschreven op

Als computers uitvallen door een storing of virus kan een goede back-up je organisatie redden. Het werk kan snel weer doorgaan.

 

Regeling voor leefgeld Oekraïense vluchtelingen in de maak

Geschreven op

Het kabinet werkt aan een regeling over de hoogte van uitkeringen voor leefgeld voor Oekraïense vluchtelingen en de financiële compensatie voor de...

 

Gemeenteraadsverkiezingen

Geschreven op

Vandaag, dinsdag en woensdag zijn de stembureaus open. Er kan gestemd worden in 333 gemeenten, waar in totaal 8235 zetels te verdelen zijn!

 

Flexkwaliteit bestaat 7 jaar!

Geschreven op

Flexkwaliteit bestaat 7 jaar! De tijd vliegt, wat hebben we de afgelopen 7 jaar mooie en betekenisvolle dingen mogen doen.

Advies, detachering en bemiddeling

OpdrachtgeversBekijk ze allemaal >

Vinden wij jouw ideale match?

Reageer nu!

Waar vind je ons?