• facebook
  • linkedin
  • linkedin

Interne vacature

Per direct zijn wij op zoek naar een:

ALLROUND BACKOFFICE MEDEWERKER (M/V) voor 16-20 uur per week

Wie zijn wij?
Flexkwaliteit is een groeiend advies-, detacherings- en bemiddelingsbureau dat zich inzet voor de publieke sector. Wij geven advies over vraagstukken binnen het sociaal domein en zorgen voor tijdelijke versterking op beleids- en managementniveau waar dat nodig is.

Je wordt onderdeel van een compact team met een gezellige en informele werksfeer. Ons kantoor is gevestigd in Elst (Gld), op een steenworp van het station. Thuiswerken is nu nog de norm en blijft straks ook bespreekbaar. Over je werkdagen en werktijden maken we samen afspraken.

Wat kan jij verwachten?
Je verricht algemene administratieve en secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van de backoffice. Denk hierbij aan het bijhouden van de agenda en versturen van wekelijkse facturen. Daarnaast verzorg je communicatie-uitingen, zowel online als offline. Dit houdt in dat je bezig gaat met o.a. het bijhouden van onze social media accounts, onze website en het bedenken van relatiegeschenken.

Wat vragen wij?
Een breed inzetbare medewerker met in ieder geval:
-         Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
-         Sterke communicatieve en administratieve vaardigheden;
-         De vaardigheid om snel te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden;

Wat bieden wij?
Een zeer afwisselende functie in een groeiend bedrijf waarin je zelf meebouwt aan je eigen takenpakket. We starten met een jaarcontract en in de loop van het jaar kijken we samen naar een eventueel vervolg.

Heb je belangstelling? We horen graag van je! Mail je sollicitatie met CV naar kirstendegens@flexkwaliteit.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Kirsten Degens via 0481 75 78 78.

Advies, detachering en bemiddeling

OpdrachtgeversBekijk ze allemaal >

Vinden wij jouw ideale match?

Reageer nu!

Waar vind je ons?