• facebook
  • linkedin
  • linkedin

Referenties

Flexkwaliteit zoekt passende en uitdagende opdrachten, luistert naar persoonlijke wensen en weet je in je kracht te zetten. De heldere en transparante communicatie van Dennis en zijn collega's maakt dat ik graag voor Flexkwaliteit werk.

Patty Wetzel | Senior Beleidsadviseur Sociaal Domein

Flexkwaliteit denkt actief met ons mee bij knelpunten in de personeelsbezetting.

Dennis Pouwels weet de juiste mensen aan onze organisatie te koppelen. Het persoonlijke contact in onze samenwerking helpt daarbij.  

Renate Kornelis | Gemeente West Maas en Waal

Wij werken graag met Dennis samen omdat hij zich altijd in de situatie inleeft, meedenkt, doorvraagt én snel de juiste persoon op de juiste plek kan plaatsen. Ook deze keer slaagde hij erin om een ervaren adviseur, Jacco den Hartog in te zetten. Jacco is een fijne medewerker, die graag zijn afspraken nakomt, flexibel is en deskundig op het gebied van de nieuwe wet inburgering en de participatiewet. Ik kijk terug op een prettige samenwerking met zowel Jacco als Flexkwaliteit.                                               

Anke van Eijken | Gemeente Heumen

Marjolein Lasker is als inhuurkracht vlak voor de coronacrisis met haar tweede opdracht bij de ABG-organisatie gestart. Met deze ingewikkelde werkomstandigheden én de specifieke opdracht als projectleider van het “Koploperproject Cliëntenondersteuning” is zij prima omgegaan. Marjolein heeft met haar bedachtzame werkwijze en haar verbindende kwaliteiten goed weten mee te bewegen met de dynamiek binnen het gezamenlijke project van de drie gemeenten. Het project is dan ook met tevredenheid afgerond. Wij hebben de samenwerking met Marjolein als erg prettig ervaren.

Ik heb regelmatig contact met Flexkwaliteit en dan vooral met Dennis Pouwels. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de ingezette adviseurs.

Piet Sprangers I Afdelingsmanager Sociaal Beleid binnen de ABG-organisatie

De inzet van Ilona Vink is ons goed bevallen. Zij heeft de mening van Rucphen regionaal goed verwoord en behartigd en zorgde ervoor dat wij bij - voor Rucphen belangrijke - thema’s konden deelnemen in werkgroepen.

We werken al enige jaren met enige regelmaat op een prettige manier samen met Flexkwaliteit. Daarbij moet ik zeggen dat men de naam eer aandoet: Flexibel en Kwaliteit. De contacten verlopen laagdrempelig en op de vraag om ondersteuning wordt altijd snel gereageerd en geacteerd.

Jos de Mooij I Gemeente Rucphen

Wij hebben Bas Schuiling ervaren als een prettig en betrokken persoon die slimme linken weet te leggen. Hij is vasthoudend, constructief, denkt in oplossingen en roept hulp in als dat nodig is om het doel te bereiken. Bas schaalt tijdig op zodat de zaak in beweging blijft. In het kader van de nieuwe Wet inburgering heeft Bas gezorgd dat de werkafspraken er nu liggen. Bij het afsluiten van de contracten heeft hij de lijn van de gemeente doorgezet.

Ik werk graag met Flexkwaliteit. Korte lijnen en snelle dienstverlening. Het meeste contact heb ik met Dennis Pouwels. “Hij is gemakkelijk te benaderen en ontzettend meedenkend!”

Loes van Zuilen I Afdelingshoofd Sociaal Domein in Loon op Zand

Dankzij het netwerk van Dennis en Flexkwaliteit is er steeds een wisselend aanbod van opdrachten die passen bij mijn ervaring en behoefte aan afwisseling. Verder is er regelmatig persoonlijk en digitaal contact op een prettige manier, met zowel Dennis als de backoffice collega’s. Er wordt ook steeds snel gereageerd op vragen van zowel de medewerker als de organisatie waar je bent ingezet.

Jan Goossens | Interim Adviseur en Senior Beleidsmedewerker

Flexkwaliteit verstaat het vakmanschap van MogelijkMaken en onze merkbelofte Dromen.Doen.Heusden. Niet de oplossing, maar het persoonlijk contact, de vraag achter de vraag en de bedoeling staan centraal. Ze leveren door deze aanpak niet sec adviseurs, maar ‘heuse’ MogelijkMakers!

Nancy Hendricks | Gemeente Heusden

 

Advies, detachering en bemiddeling

Opdrachtgevers



Bekijk ze allemaal >

Vinden wij jouw ideale match?

Reageer nu!

Waar vind je ons?