• facebook
  • linkedin
  • linkedin

Referenties

Ik ervaar het contact met Dennis als zeer persoonlijk, hij reageert snel op vragen en denkt mee over goede en creatieve oplossingen. Hij plaatst de juiste persoon op de juiste plaats.

Marjolein van Eggelen | Gemeente Heusden

Flexkwaliteit staat voor mij voor kwaliteit, betrokkenheid en professionaliteit. Ik ken Dennis al vele jaren, eerst als manager en nu als ZZP’er. Samen met zijn team zorgt hij goed voor ‘zijn’ mensen.

Frank Arets | Beleidsadviseur Accommodatie

Flexkwaliteit/Dennis Pouwels is voor het Sociaal Domein Boxmeer een betrouwbare partner. Dennis is geïnteresseerd in de organisatie, luistert goed en weet daardoor de juiste match te maken. Zakelijkheid en menselijkheid gaan hand in hand, gecombineerd met een grote dosis humor. Kortom, het is prima zaken doen met Flexkwaliteit!

Joke van Veen | Gemeente Boxmeer

Dankzij het netwerk van Dennis en Flexkwaliteit is er steeds een wisselend aanbod van opdrachten die passen bij mijn ervaring en behoefte aan afwisseling. Verder is er regelmatig persoonlijk en digitaal contact op een prettige manier, met zowel Dennis als de backoffice collega’s. Er wordt ook steeds snel gereageerd op vragen van zowel de medewerker als de organisatie waar je bent ingezet.

Jan Goossens | Interim Adviseur en Senior Beleidsmedewerker

Soms heb je dat wel eens… dat je je direct thuis voelt. Dat is voor mij Flexkwaliteit. No nonsense, meedenken, aandacht, top bureau!

Trudie Fabus | Senior beleidsadviseur Economie & Recreatie en Toerisme

Flexkwaliteit denkt actief met ons mee bij knelpunten in de personeelsbezetting.

Dennis Pouwels weet de juiste mensen aan onze organisatie te koppelen. Het persoonlijke contact in onze samenwerking helpt daarbij.  

Renate Kornelis | Gemeente West Maas en Waal

Flexkwaliteit verstaat het vakmanschap van MogelijkMaken en onze merkbelofte Dromen.Doen.Heusden. Niet de oplossing, maar het persoonlijk contact, de vraag achter de vraag en de bedoeling staan centraal. Ze leveren door deze aanpak niet sec adviseurs, maar ‘heuse’ MogelijkMakers!

Nancy Hendricks | Gemeente Heusden

Flexkwaliteit zoekt passende en uitdagende opdrachten, luistert naar persoonlijke wensen en weet je in je kracht te zetten. De heldere en transparante communicatie van Dennis en zijn collega's maakt dat ik graag voor Flexkwaliteit werk.

Patty Wetzel | Senior Beleidsadviseur Sociaal Domein

Wij werken graag met Dennis samen omdat hij zich altijd in de situatie inleeft, meedenkt, doorvraagt én snel de juiste persoon op de juiste plek kan plaatsen. Ook deze keer slaagde hij erin om een ervaren adviseur, Jacco den Hartog in te zetten. Jacco is een fijne medewerker, die graag zijn afspraken nakomt, flexibel is en deskundig op het gebied van de nieuwe wet inburgering en de participatiewet. Ik kijk terug op een prettige samenwerking met zowel Jacco als Flexkwaliteit.                                               

Anke van Eijken | Gemeente Heumen

 

Advies, detachering en bemiddeling

OpdrachtgeversBekijk ze allemaal >

Vinden wij jouw ideale match?

Reageer nu!

Waar vind je ons?