• facebook
  • linkedin
  • linkedin

Actueel

 

Vacature backoffice!

Geschreven op

We trappen 2023 af met een vacature op onze eigen backoffice! Kom jij ons team versterken? https://www.linkedin.com/posts/flexkwaliteit_vacature-te...

 

Fijne feestdagen!

Geschreven op

Wat hebben we afgelopen jaar mooie opdrachten uit mogen voeren! Fijne samenwerkingen, samen zorgen voor versterking van de publieke sector!

 

Van loondienst naar zelfstandig adviseur

Geschreven op

Van loondienst naar zelfstandig adviseur Wil Kersemakers heeft een ruime ervaring opgedaan in diverse managementsfuncties bij meerdere gemeenten.

 

Fijne Sinterklaasavond

Geschreven op

Beste mensen, In deze enerverende tijden, komt de Sint graag digitaal langsrijden, om net als andere jaren, jou en jouw dierbaren, een fijne Sinter...

 

Geluksgemeente Roerdalen

Geschreven op

De gemeente Roerdalen heeft in 2012 met een delegatie uit Bhutan, het land van het bruto nationaal geluk, een verklaring van geluk ondertekend.

 

Doorontwikkeling Team Sociaal West Betuwe

Geschreven op

Erik Ottens is van december tot en met augustus via Flexkwaliteit ingehuurd als 2e teamleider van team sociaal bij de gemeente West Betuwe.

 

Een afwisselende opdracht in Cranendonck

Geschreven op

Lion Boeijen werkt via Flexkwaliteit als beleidsadviseur Sociaal Domein in de gemeente Cranendonck. Hij houdt zich vooral bezig met de Wmo, het gez...

 

Nationaal Programma Onderwijs gemeente Nijkerk

Geschreven op

Niek Bouman is eind april 2022 via Flexkwaliteit begonnen als projectleider gemeentelijke NPO middelen bij de gemeente Nijkerk.

 

Vooraankondiging Flexkwaliteit-werkatelier

Geschreven op

Beste relatie, Hierbij nodig ik u uit voor het werkatelier: ''Gemeentelijk vastgoed en accommodaties optimaliseren door nieuwe gemeentelijke vastgo...

 

De "lessen" van Hans Ebbers

Geschreven op

Hans is sinds kort met pensioen. Hij heeft in loondienst en later als zzp via onder andere Flexkwaliteit bij diverse gemeenten gewerkt.

Advies, detachering en bemiddeling

OpdrachtgeversBekijk ze allemaal >

Vinden wij jouw ideale match?

Reageer nu!

Waar vind je ons?