• facebook
  • linkedin
  • linkedin

Actueel

 

Review Gemeente Heumen

Geschreven op

Anke van Eijken is afdelingshoofd Sociale Leefbaarheid bij de gemeente Heumen. Eind 2021 was zij op zoek naar een tijdelijke beleidsmedewerker soci...

 

"Lintjesregen" en "Oranjezon"

Geschreven op

De koning geeft vandaag een koninklijk schouderklopje aan iemand die iets bijzonders heeft gedaan voor de Nederlandse samenleving.

 

Prettige Pasen

Geschreven op

Familie, vrienden en plezier. Geniet met elkaar van de paasdagen! Het team van Flexkwaliteit wenst jullie een fijn Paasweekend.

 

Wereld Back-up dag 31 maart

Geschreven op

Als computers uitvallen door een storing of virus kan een goede back-up je organisatie redden. Het werk kan snel weer doorgaan.

 

Regeling voor leefgeld Oekraïense vluchtelingen in de maak

Geschreven op

Het kabinet werkt aan een regeling over de hoogte van uitkeringen voor leefgeld voor Oekraïense vluchtelingen en de financiële compensatie voor de...

 

Gemeenteraadsverkiezingen

Geschreven op

Vandaag, dinsdag en woensdag zijn de stembureaus open. Er kan gestemd worden in 333 gemeenten, waar in totaal 8235 zetels te verdelen zijn!

 

Flexkwaliteit bestaat 7 jaar!

Geschreven op

Flexkwaliteit bestaat 7 jaar! De tijd vliegt, wat hebben we de afgelopen 7 jaar mooie en betekenisvolle dingen mogen doen.

 

Onze partner: Latentis. Voor werving en selectie voor de publieke sector

Geschreven op

Bij Flexkwaliteit zijn we altijd op zoek naar de ideale match tussen adviseur en opdrachtgever voor interim opdrachten binnen het publieke domein.

 

Vooraankondiging Flexkwaliteit-werkatelier “Verzelfstandiging van gemeentelijk maatschappelijk vastgoed en maatschappelijke accommodaties”

Geschreven op

Vooraankondiging Flexkwaliteit-werkatelier “Verzelfstandiging van gemeentelijk maatschappelijk vastgoed en maatschappelijke accommodaties” bedoeld...

 

Meest toegankelijke gemeente

Geschreven op

Maandag 17 mei is de verkiezing van de Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland van start gegaan. Alle gemeenten doen automatisch mee en iedereen...

Advies, detachering en bemiddeling

OpdrachtgeversBekijk ze allemaal >

Vinden wij jouw ideale match?

Reageer nu!

Waar vind je ons?