• facebook
  • linkedin
  • linkedin

E-bike probeeractie van start voor werkende inwoners in Loon op Zand

Om de werkende inwoners in de gemeente Loon op Zand in het zadel te helpen, start op 1 april de Sjees E-bike Probeeractie. Hiermee kun je een week lang een e-bike of high speed e-bike uitproberen. Bewegen is tenslotte belangrijker dan ooit.

Gezond, snel en duurzaam op de fiets
Een gezonde levensstijl is vooral nu heel belangrijk. Door Covid-19 trekken mensen er minder op uit. En voor werkende mensen geldt dat velen thuiswerken, waardoor zij minder in beweging komen. “Met deze actie helpen we werkende inwoners in onze gemeente vaker op de fiets. Ongeacht of zij nu thuis werken of op locatie, een dagelijks fietstochtje in de buitenlucht doet wonderen voor lichaam en geest. Juist in deze tijd”, aldus wethouder Gerard Bruijniks, wethouder verkeer en vervoer van de gemeente Loon op Zand.

Gemeente Loon op Zand wil het gebruik van de fiets als vervoersmiddel stimuleren. Vaak wordt de auto gebruikt voor dagelijkse ritten van 5 tot 20 km, omdat deze meestal net iets te lang of te intensief zijn voor de gewone fiets. Met de e-bike probeeractie laten we mensen ervaren dat de elektrische fiets een gezonde, snelle en duurzame optie is, zeker voor de wat langere afstanden.Advies, detachering en bemiddeling

OpdrachtgeversBekijk ze allemaal >

Vinden wij jouw ideale match?

Reageer nu!

Waar vind je ons?