• facebook
  • linkedin
  • linkedin

Wereld Back-up dag 31 maart

Als computers uitvallen door een storing of virus kan een goede back-up je organisatie redden. Het werk kan snel weer doorgaan. Maar als één van je eigen mensen uitvalt? En dan ook nog net bij de start van een nieuw project. Wat dan?
Waar vind je snel een professional met de juiste (mensen)kennis, competenties en specifieke ervaring? Wie is dan je back-up?

Wij van Flexkwaliteit helpen je graag. Kwaliteit is ons uitgangspunt. Voor we een adviseur aanbevelen, gaan we eerst met je in gesprek zodat we de vraag achter jouw vraag ontdekken. Met die informatie gaan we op zoek naar de adviseur die met zijn/haar talenten én als persoon perfect in jouw organisatie past. Dat laatste is voor ons heel belangrijk. Want dan is er pas sprake van een echte match.

Tijdens de hele opdracht hebben we regelmatig persoonlijk contact met jou en onze adviseur, zodat alles van A tot en met Z conform afspraak verloopt. Wij zijn dus jouw back-up en niet alleen op 31 maart… Aarzel niet om contact met ons op te nemen!Advies, detachering en bemiddeling

OpdrachtgeversBekijk ze allemaal >

Vinden wij jouw ideale match?

Reageer nu!

Waar vind je ons?