• facebook
  • linkedin
  • linkedin

Nieuw gezicht!

Hallo allemaal, ik ben Marcella, ben sinds 1 maart 24 uur per week werkzaam voor Flexkwaliteit als Communicatie en Marketing medewerker en stel mezelf via deze weg kort voor. Ik ben geboren en getogen in Zevenaar. Daarna ben ik gaan werken en wonen in Arnhem en heb dat ruim 13 jaar gedaan. Ik woon inmiddels alweer 8 jaar in Huissen waar ik samen woon met mijn 2,5 jarige zoontje genaamd Jake. In mijn vrije tijd zet ik me in als vrijwilliger voor de Dierenweide Slingerbos, ga ik graag uit eten met vrienden, werk ik mezelf in het zweet in de sportschool en probeer ik met enige regelmaat te reizen. 

 

In het verleden heb ik voornamelijk als accountmanager in de binnen- en buitendienst gewerkt. De afgelopen jaren heb ik ook veel ervaring opgedaan op gebied van communicatie en marketing, public relations en financiele administratie. De functie bij Flexkwaliteit sluit hier heel mooi op aan en langzaam aan vind ik mijn weg binnen deze organisatie. Ik ben ontzettend fijn en warm ontvangen en het voelt heel vertrouwd. 

 

Met het team vanuit Elst proberen we te zorgen dat alles aan de achterzijde van dit dynamische bedrijf loopt zoals het moet en dat onze adviseurs en opdrachtgevers zoveel mogelijk ontzorgd worden. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de communicatie en marketing maar zal binnenkort ook taken zoals facturering op gaan pakken. Ik hoop iedereen in de toekomst ook persoonlijk te mogen ontmoeten.Advies, detachering en bemiddeling

OpdrachtgeversBekijk ze allemaal >

Vinden wij jouw ideale match?

Reageer nu!

Waar vind je ons?