• facebook
  • linkedin
  • linkedin

Review gemeente Rucphen

“De inzet van Ilona Vink als beleidsmedewerker jeugd is ons goed bevallen” meldt Jos de Mooij, afdelingsmanager maatschappelijke ontwikkeling bij de gemeente Rucphen. 

Ilona is met name ingezet op regionale beleidsstukken Jeugd. Ondanks het feit dat dit complexe en uitgebreide materie is, heeft zij zich dit snel eigen gemaakt. Zij schakelde tijdig met Jos als afdelingsmanager en de portefeuillehouder en liet daarbij merken over strategische vaardigheden en een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen te hebben.
Ilona heeft de mening van Rucphen regionaal goed verwoord en behartigd. Zij zorgde ervoor dat de gemeente bij - voor Rucphen belangrijke - thema’s kon deelnemen in werkgroepen.

De gemeente Rucphen werkt al meerdere jaren met enige regelmaat op een prettige manier samen met Flexkwaliteit. Jos zegt dat Flexkwaliteit de naam eer aandoet: Flexibel en Kwaliteit. De contacten verlopen laagdrempelig en op de vraag om ondersteuning wordt altijd snel gereageerd en geacteerd.Advies, detachering en bemiddeling

OpdrachtgeversBekijk ze allemaal >

Vinden wij jouw ideale match?

Reageer nu!

Waar vind je ons?