• facebook
  • linkedin
  • linkedin

Onze partner: Latentis. Voor werving en selectie voor de publieke sector

Bij Flexkwaliteit zijn we altijd op zoek naar de ideale match tussen adviseur en opdrachtgever voor interim opdrachten binnen het publieke domein. Middels persoonlijk contact, zorgen wij ervoor dat jij altijd centraal staat. Dat is bij Latentis idem, in hun zoektocht naar de juiste kandidaten voor vaste vacatures in de publieke sector, wordt er gefocust op talent en persoonlijkheid: een eerlijk verhaal en geen mooie praatjes.

Latentis vindt op vernieuwende en eigentijdse wijze de beste kandidaten voor een vacature. Ze doen het graag net even anders, en met succes. Het bedrijf kent een matchingsratio van meer dan 80%. Naast een uitgebreid aanbod in hulp bij werving en selectie, bieden ze ook diensten als CV optimalisatie, tips over LinkedIn gebruik, geven ze sollicitatie trainingen en nemen ze competentie- en persoonlijkheidstesten af.

Met hun deskundige aanpak en veel kennis van zaken zullen wij bij Flexkwaliteit, opdrachtgevers met vacatures ter vaste invulling altijd doorverwijzen naar Latentis. Zo zorgen we samen voor de juiste invulling van lopende opdrachten in de publieke sector!

Nieuwsgierig geworden? Bezoek vooral hun website https://latentis.nl/ of neem direct contact op via 0182 – 23 99 91 of info@latentis.nl.

 

 Advies, detachering en bemiddeling

OpdrachtgeversBekijk ze allemaal >

Vinden wij jouw ideale match?

Reageer nu!

Waar vind je ons?